Manelistul Guță i-a frânt inima fetiței sale! Anais nu se mai poate opri din plâns din cauza tatălui ei

Nicolae Guță este unul dintre cei mai prolifici bărbați de la noi având înregistrați cei mai mulți copii din lumea showbiz-ului. Cu toate acestea, se pare că, mai nou, face lucruri care le produce traume celor mai mici dintre copilașii săi, Anais fiind deja extrem de afectată de comportamentul manelistului.

”Anais nu se mai poate ori din plâns. Este distrusă de câteva luni. S eobișnuise să vorbească, zi de zi, cu Nicolae Guță, iar acum, de câteva luni, nu s-au mau auzit și nici nu s-au văzut. Ea merge toată ziua la telefon și îl ia în mână și spune ”Tata, tata”, dar degeaba”, ne-a spus o persoană foarte paropiată de familia mamei fetiței, Beyonce de România. Mai mult decât atât, de la începutul acesui an, fetița nu și-a mai văzut deloc tatăl, acesta ignorând-o cu desăvârșire după ce micuța se obișnuise să îl vadă des. 
”Am înțeles că nu îi dă voie noua lui iubită să mai vorbească cu vreunul dintre copii, este foarte geloasă pe toate femeile din viața lui și, culmea, și pe copii lor. Din ceea ce am înțeles, nici cu Alberto nu mai are voie să vorbească”, ne-a mai spus sursa citată.
După ce Alina, tânăra cu care dorea să facă copii, i-a dat papucii, manelistul s-a repliat și a avut o întâlnire fierbinte, departe de București, tocmai într-o cafenea din Râmnicu-Vâlcea, el sperând, probabil că va fi ferit de ochii curioșilor sau de indiscreția presei.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro