Bianca de la "Insula Iubirii" se desparte de un cadou drag primit în Thailanda! Fanii i-au scris imediat când au văzut despre ce este vorba

+4 click pentru
galerie

Nu rata ultima ediţie din acest sezon de la "Temptation Island - Insula Iubirii"! Emisiuna va rula duminică, 13 august, de la ora 20:00, pe Antena 1. © Sursa foto: Facebook

Bianca, una dintre concurentele de la "Temptation Island - Insula Iubirii", a lansat azi un concurs pe internet. Miza: brăţara pe care a primit-o în timpul filmărilor din Thailanda. Desigur, câştigătorul trebuie să ghicească un amănunt preţios: ce scrie pe spatele bijuteriei. Fanii care şi-au dorit să obţină micul trofeu şi-au spus imediat părerea.

Tânără care a mers alături de Liviu să-şi testeze relaţia la "Temptation Island - Insula Iubirii" în cel de-al treilea sezon vrea să renunţe la brăţara pe care a primit-o în Thailanda. Aşa, că azi, ea a dat sfoară pe pagina ei de Facebook. Şi tot acolo a spus şi când va fi anunţat câştigătorul.

"Mi s-a părut interesantă ideea de a face un concurs, aşa că am decis să fac unul:
• câştigă brățara cel care ghiceşte ce scrie pe spatele ei.
• poți fi de oriunde din țară🤗
• castigatorul va fi ales random.
• concursul se incheie maine la ora 20:00",
a scris Bianca de la "Insula Iubirii" pe pagina ei de Facebook.

Fanii i-au scris imediat.

"«Sorin» scrie pe ea, deoarece de la el ai primit-o... Si el are una la fel, cu numele tau ...Te puup", "Depinde daca este bratara pe care ai primit-o tu, scrie «Sorin», daca este bratara lui Liviu scrie «Sorin»... eu nu o vreau!", "Scrie «Sorin» (daca e cea primită de tine de la Sorin) sau «Bianca» (daca e cea primită de Liviu de la Bianca ispita) ❤❤💋", "Scrie «Sorin», deoarece el ţi-a dăruit-o înainte să plece de pe insulă..." sunt doar patru dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali.

Tu ce crezi că scrie?

Câştigătorul concursului lansat de una dintre cele mai frumoase concurente din acest sezon de la "Temptation Island - Insula Iubirii" va fi anunţat mâine, 13 august. Tot, mâine de la 20:00, pe Antena 1 sau Antena Play va fi difuzat ultimul episod din cel de-al treilea sezon.

Poveștile „Insulei Iubirii” nu se termină aici, iar pregătirile pentru cel de-al patrulea sezon au început deja. Cei care doresc să se înscrie la casting, fie în rol de ispită, fie de concurent/ă, o pot face pe http://casting.a1.ro/.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro