Bianca Drăguşanu, luată la rost de Victor Slav: "M-a sunat să mă ia la întrebări!"

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav © Facebook

Bianca Drăguşanu a împărtăţit cu admiratorii ei un moment din viaţa sa. Aceasta a fost sunată de Victor Slav şi a fost luată la întrebări, aşa cum ea a mărturisit.

Victor Slav a sunat-o pe Bianca Drăguşanu pentru a o întreba ce a făcut cu banii de pe cardul lui. Vedeta a relatat exact ce s-a întâmplat şi s-a autointitulat o femeie care ştie ce vrea şi ştie să şi ceară.

"Primesc mai devreme telefon de la iubi, m-a sunat să mă ia la întrebări ce mi-am cumpărat de ziua mea de pe cardul lui, după explicaţii... am închis conversaţia pupaţi. Există două categorii de femei, cele care ştiu ce vor şi spun cu glas tare şi cele care ştiu ce vor dar nu au curaj să ceară. Eu am ştiu ce vreau şi am cerut şi sunt norocoasă că am primit. Dacă nu am primit, am plecat. Iubirea şi respectul merg mână în mână. Când aud oamenii că se plâng de parteneri, fără să facă nimic pentru a schimba situaţia... te deranjează ce face iubi?! îi spui asta... nu ia nicio măsură, nu îţi mai bate capul şi pleacă. Cere, dacă primeşti este minunat, înseamnă că iubi face orice pentru a îţi aduce fericirea, dacă nu primeşti, nu ai pierdut nimic." a spus Bianca Drăguşanu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro