Bianca Drăguşanu tună şi fulgeră, când vine vorba de relaţie: „Are nevoie să vadă că tu suferi pentru el”

+4 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu © Facebook

Bianca Drăguşanu a vorbit despre cuplu şi iubire şi a dezvăluit că, în opinia sa, relaţiile disfuncţionale din trecut pot avea repercursiuni asupra relaţiilor din prezent.

Bianca Drăguşanu a vorbit despre una dintre prietenile ei care a fost cuplată de-a lungul vremii cu diveriţi "băieţi răi". Acest lucru a afectat-o atât de mult, încât, în prezent, prietena Biancăi Drăguşanu nu ştie să aprecieze relaţia frumoasă de iubire pe are o are.

Bianca Drăguşanu este neiertătoare când vine vorba despre băieţii răi cu care femeile pot intra într-o relaţie şi afirmă că aceştia au nevoie să vadă că femeia suferă, iar o astfel de relaţie poate avea repercursiuni pentru relaţiile viitoare ale femeii în cauză.

"Am vorbit cu o prietenă terorizată. Azi iubitul a decis să nu meragă la birou şi să petreacă ziua cu ea. <O să mor de plictiseală> a spus ea. Ea a tot fost cuplată cu bad boys şi când primeşte atenţie de la iubi nu ştie ce să facă cu ea. Relaţiile disfuncţionale din trecut ne strică şanse să apreciem relaţiile de calitate din prezent şi viitor. Cum pot fi deosebiţi băieţii răi de un partener de cursă lungă?! Păi te ascultă şi sunt interesaţi de cum ţi-ai petrecut ziua, oricât ar fi fost de monotonă, îţi acordă grijă, atenţie şi maxim din timpul disponibil... să care el baxul de apă e un gest pe care îl apreciem... Băieţii răi au nevoie de validare. El are nevoie să vadă că tu suferi pentru el, te lasă să te zbaţi în îndoială, iar certitudinile i se par bătrâneşti. Iubirea e o loterie, viaţa bună e cum şi o face omul cu mâna lui." a spus Bianca Drăguşanu într-o emisiune TV.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro