Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au pozat la piscină! Detaliul din imagine a stârnit controversele fanilor. Ce le-au reproşat

foto: facebook

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au fugit departe de iarna din ţară şi se relaxează într-o locaţie exotică, de unde postează imagini pentru prietenii virtuali. Un detaliu observat într-una din fotografii a stârnit controversele fanilor.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu se mai ascund! Cei doi foşti soţi îşi trăiesc povestea de dragoste în felul lor şi se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

În această perioadă, Bianca şi Victor se află plecaţi în vacanţă în Mexic, unde se bucură de plajă şi de soare. Bianca îşi ţine la curent prietenii virtuali cu imagini incitante, în care apare fie singură, fie cu fostul ei soţ.

Într-una din fotografii, Bianca şi Victor apar în piscină. Prietenii virtuali au observat însă că cei doi stau la piscină, deşi au marea la doi paşi.

"Marea e mai încolo şi voi staţi la piscină?", le-a reproşat un fan mai îndrăzneţ celor doi amorezi.

Se iubeşte în continuare cu Victor Slav

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav continuă să se iubească nebuneşte, la mai bine de un an de când au divorţat. Au avut o relaţie tumultoasă, dar într-un final se pare că cei doi au căzut de acord şi au decis să mai dea o şansă iubirii lor.

Citeşte şi:

A vrut să fie sexy, dar fanii au luat-o la rost: "Te fac urâţică". Bianca Drăguşanu i-a dat imediat replica

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav îşi fac de cap la malul mării: "Dacă ai pe cineva care te iubeşte, eşti cel mai bogat om de pe pământ!"

I-a zăpăcit pe americani cu fundul ei! Bianca Drăguşanu a făcut senzaţie în vacanţă, la piscină

Goală, cu părul vâlvoi şi nemachiată! Bianca Drăguşanu şi-a făcut un selfie într-o ipostază inedită

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro