La un pas de tragedie! Biletul pe care l-a primit Codin Maticiuc de la mama lui: "Puteai să arzi ca un șoarece!"

Este un bărbat controversat de pe plaiurile dâmboviţene. Mereu în centrul atenţiei datorită relaţiilor amoroase, Codin Maticiuc este un personaj efervescent, iar astăzi a povestit o întâmplare amuzantă care putea deveni tragică.

Codin Maticiuc frecventează cluburile, iar sâmbătă s-a întors acasă băut. Tânărul a adormit cu trabucul aprins în mână, iar mama lui i-a lăsat un bilet care a stârnit amuzament.

"Sâmbătă am avut noapte grea în cluburi. Am ajuns acasă paralizat însă convins că "sunt ok". M-am așezat confortabil pe canapea şi mi-am aprins un trabuc. Nu cred că am apucat să trag 3 fumuri că am ațipit cu el în mână. Spart. Dimineaţa am găsit un bilet alături de trabuc. Era de la MAMA : <<L-am găsit pe covor, lângă canapea. Puteai să arzi ca un șoarece, mai ales ca erai şi obosit şi sigur băut. Lasă-te ori de fumat, ori de băut. Ideal ar fi de amândouă>>", a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Codin Maticiuc este unul dintre bărbații care, vrea, nu vrea, poate fi ”accesorizat” cu titulatura de Don-Juan dâmbovițean. De-a lungul anilor, prin viaţa playboy-ului dâmboviţean au trecut multe femei frumoase. În prezent, Codin Maticiuc are o relaţie cu Ana Pandeli.

PUBLICITATE

Codin Maticiuc este un om de afaceri român. Averea familiei Maticiuc este estimată la 75 de milioane de euro.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

A reinventat ȘMECHERIA! Imagini absolut demențiale cu un celebru Don Juan dâmbovițean

VIDEO & FOTO / Nu s-a putut abţine! Codin Maticiuc, gesturi tandre cu iubita sa la nunta lui Bobby Păunescu cu Alice Peneacă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro