Brad Pitt are părul alb în cap! Cât timp a trecut până ce râvnitul actor a ajuns aşa?

Brad Pitt este unul dintre cei mai doriţi actori de la Hollywood, iar acum se pare că se îndreaptă spre o vârstă pe care toţi venerabilii o au. Acesta are părul alb în cap deja!

Conform dailymail.co.uk, Brad Pitt tocmai a început filmările unei noi producţii cinematografice despre război în Londra.Actorul în vârstă de 51 de ani va juca într-un film satiric inspirat dintr-un bestseller numit "Operatorii: Povestea sălbatică şi terifiantă a Americii în Război cu Afghanistan". 
Între timp, Angelina Jolie, soţia actorului, a făcut declaraţii exclusive pentru Vogue despre relaţia lor.

"Brad şi cu mine avem problemele noastre. Ca artişti mereu am vrut ceva care să ne scoată din zona de confort", a declarat Angelina.

Angelina Jolie este o actriță și regizoare de film americană; laureată a unui Premiu Oscar, trei Premii Globul de Aur și două Screen Actors Guild Awards.

Brad Pitt (n. 18 decembrie 1963) este un actor, producător de film şi activist social american. Este laureat a unui premiu Globul de Aur, un premiu Screen Actors Guild Award, de trei ori nominalizat la Premiul Oscar ca actor, şi încă de două ori nominalizat la Oscar ca şi regizor, câştigând o dată premiul.

Jolie şi Pitt au împreună şase copii, dintre care trei copii biologici - Shiloh, Vivienne Marchelline şi Knox Leon, şi trei adoptaţi: Maddox, Pax, şi Zahara. Jolie susţine cauze umanitare în toată lumea şi în calitate de Ambasador al Bunăvoinţei pentru Organizaţia UNHCR sprijină mult refugiaţii.

Sursă foto: Hepta 

A.C.

Citeşte şi:

Brad şi Angelina Jolie, la un pas de divorţ! Actorul îi reproşează soţiei sale că este prea slabă

Brad Pitt, înşelat de Angelina Jolie cu dădaca! Cum arată femeia care l-a făcut KO pe actor

Vine al şaptelea copil al cuplului Brangelina! Cei doi actori adoptă un băieţel


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro