Bucate alese la nunta fiului Mariei Cârneci! Meniul fastuos cu care au fost delectaţi mesenii
Publicat pe 29.09.2014 la 20:25 Actualizat pe 29.09.2014 la 21:14
A fost sărbătoare mare în familia Mariei Cârneci! Băiatul său, Eduard, şi-a dus, sâmbătă, aleasa inimii la altar, dar înainte de ceremonia religioasă, a avut loc botezul nepoatei sale, Rose Marie. Meniul de la petrecerea cu cei peste 250 de invitaţi a fost unul delicios, ales cu mare grijă.
A fost sărbătoare mare în familia Mariei Cârneci! Băiatul său, Eduard, şi-a dus, sâmbătă, aleasa inimii la altar, dar înainte de ceremonia religioasă, a avut loc botezul nepoatei sale, Rose Marie. Meniul de la petrecerea cu cei peste 250 de invitaţi a fost unul delicios, ales cu mare grijă.
La nunta fiului ei cu Ana Maria, dar şi la botezul nepoatei sale, au participa rude, prieteni, dar şi numeroşi colegi de breaslă de-ai Mariei Cârneci. Artista şi-a dorit ca petrecerea să fie ca la carte şi toată lumea să fie mulţumită.
Eduard şi Ana Maria şi-au dorit o nuntă tradiţională, de la care nu au lipsit sărmăluţele în foi de varză cu mămăliguţă, costiţă, ardei iute şi smântână.
Echipa "Acces Direct" a filmat bucatele ce le-au fost pune pe masă invitaţilor: trandafir din salam de sibiu, prosciuto con grissini, terină de somon şi şalău, ruladă de curcan cu caise confiate, cornuleţe de şuncă şi salată de crudităţi, mousse din ficat de pui în jeleu de fructe, salată de icre, frigărui de roşii cherry şi mozzarella, mozaic de măsline marinate. La dorinţa mirilor, în meniu a fost inclus un mix grill marine, care conţine file de somon, file de şalău, scoică şi crevete cu sos de lămâie, iar garnitura fiind din broccoli, morcovi şi orez.
Înainte de tortul festiv, invitaţii au fost serviţi cu: muşchi file dijonaise, rulouri de pui cu mozzarella şi bacon, cartofi gratinaţi, ciuperci la grătar şi roşie concase, salată de varză duo.
A.C.
Foto: Captură "Acces Direct"
Citeşte şi:
Maria Cârneci a aruncat cu bani la nunta fiului! Imagini emoţionante de la eveniment