Bucureștiul, amenințat de un seism de proporții? Maria Ghiorghiu avertizează: „Se va produce înspre sud, sud-est”

Maria Ghiorghiu, previziuni despre un cutremur major. © Arhivă

Maria Ghiorghiu face, din nou, previziuni îngrijorătoare legate de un posibil seism de proporții.

Pe blogul acesteia, clarzăvătoarea care a prezis dezastrul de la Colectiv a vorbit despre un seism care ar urma să lovească dinspre sud, sud-est.

„Brusc, începe un cutremur intens și văd cum Pământul se legăna mai tare de la stânga la dreapta, așa precum cernem noi făina cu sita. Am mai văzut cutremure în care Pământul se cutremură ca pe arcuri. Acum, însă, se legăna puternic. Dragii mei, din păcate, vom auzi de un alt cutremur intens care se va produce înspre sud, sud-est. Un cutremur care va legăna Pământul destul de tare. Nu vedeam case sau blocuri, vedeam doar zăpada și pomi micuți,” se arată în postarea clarvăzătoarei.

Deși Maria Ghiorghiu a concluziat că România ar fi ocrotită de cutremure devastatoarea prin credința poporului, un astfel posibil pericol va atârna mereu peste România.

Recent, specialiștii de la INFP au confirmat, încă odată, că un cutremur devastator poate lovi oricând. Efectele sale ar fi, cu siguranță resimțite în zonele de sud menționate, unde se află orașe precum București, Constanța, Craiova și altele.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro