Bucurie fără margini pentru Antonia şi Alex Velea! Artista şi Vincenzo Castellano divorţează în sfârşit

+2 click pentru
galerie

Antonia va putea divorţa curând de Vincenzo © Facebook

Antonia ar putea fi în sfârşit divorţată de Vincenzo Castellano. Actele de care avea nevoie pentru a se separa complet de tatăl fetiţei sale au sosit din Italia.

Chiar dacă vedeta este într-o relaţie serioasă cu Alex Velea şi au doi băieţi, Antonia este căsătorită în acte cu Vincenzo Castellano pentru că actele necesare pentru continuarea divorţului. Ei bine, acestea au sosit, iar cântăreaţa ar putea finaliza curând separarea, spun sursele judiciare.

De asemenea, Alex Velea ar putea avea o surpriză foarte mare, căci odată cu divorţul, s-ar finaliza şi procesul pe care artistul l-a înaintat pentru a deveni în mod oficial tatăl celor doi băieţei pe care îi are cu Antonia, Dominic şi Akim.

Antonia şi Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi copii. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro