Bucurie mare! Lena Headey, actriţa din "Game of Thrones" a născut

Bucurie mare pentru vedeta din serialul "Game of Thrones", Lena Headey. Actriţa în vârstă de 41 de ani a născut o fetiţă. Ea a dat marea veste prin intermediul unui site de socializare.

Cele două se simt perfect, dar vor mai rămâne câteva zile în spital. "Bună! Toate bune! Îndrăgostită iremediabil pentru a doua oară în viaţa mea", a fost mesajul publicat la scurt timp după ce a născut.

Heady mai are un fiu, în vârstă de 4 ani, pe nume Wiley din căsătoria anterioară cu Peter Loughran. Lena Headey, în vârstă de 41 de ani, este de origine engleză.

La vârsta de 17 ani a atras atenția unui agent care i-a făcut fotografii și a invitat-o la o audiţie. A obținut roluri secundare în filmele Waterland, The Remains of the Day, The Jungle Book, Onegin, Aberdeen, Frații Grimm, și 300.

Sursă foto Hepta

Citeşte şi

Lena Headey ar trebui să apară TOPLESS în "Game of Thrones, dar producătorii au o mare problemă! Vestea care a întristat milioane de bărbaţi

O ştii pe actriţa care e "Mama Dragonilor" în "Game of Thrones"? Şi-a schimbat radical look-ul pentru un rol! Vezi cum arată!

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest