Bucurie mare pentru Ancă Serea și Adrian Sînă. Ce se întâmplă, astăzi, în familia lor

+3 click pentru
galerie

Bucurie mare pentru Ancă Serea și Adrian Sînă. Ce se întâmplă,astăzi, în familia lor © arhiva

Anca Serea și Adrian Sînă au motive mari de bucurie. Una dintre fiicele lor își sărbătoarește astăzi ziua de naștere, iar părinții i-au urat cele mai bune gânduri prin intermediul conturilor de socializare. 

Anca Serea și Adrian Sînă au una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Aceștia au  6 copii de care sunt tare mândri, iar în 2019 s-a alăturat familiei și mezina, Leah Maria. Pentru că locuința lor devenise una foarte mică, cei doi au decis să se mute într-o casă mult mai mare. 

Întreaga familie e acum foarte fericită, iar astăzi cu toții au motive de bucurie în plus deoarece una dintre fiicele lor, Ava, își sărbătorește ziua de naștere. Părinții i-au urat cele mai frumoase cuvinte prin intermediul conturilor de socializare. ”La mulți ani dragostea mea Ava ❤️ #6yearsold”, i-a scris Adrian Sînă micuței. ”La multi ani, Steluta mea !⭐️AVA #6yearsold #happybirthday”, a fost și mesajul Ancăi Serea pentru fetița ei. 

Fanii au reacționat imediat fotografiilor pe care cei doi părinți le-au postat cu sărbătorita, iar aceștia i-au lăsat zeci de comentarii de La mulți ani. 

Mezina familiei a fost botezată în lux și opulență, la finalul anului trecut

La finalul anului trecut,  Anca Serea și Adrian Sînă au botezat-o pe mezina familiei, Leah. Evenimentul a fost unul fastuos, cu mulți invitați, iar locația a fost una la care invitații nu s-au așteptat. Botezul a avut loc la un conac, unde toți cei prezenți au petrecut până în zori de zi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro