Adrian Sînă și Anca Serea, un nou început. S-au mutat într-o nouă locuință, dar ce se întâmplă cu cea veche

+3 click pentru
galerie

Adrian Sînă și Anca Serea, un nou început. S-au mutat într-o nouă locuință, dar ce se întâmplă cu cea veche © arhiva

Anca Serea și Adrian Serea formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Ce doi sunt fericiți împreună, dar mai ales și cu cei șase copii. Pentru că familia lor s-a mărit în urmă cu doar câteva luni, au ales să se mute într-o nouă locuință.

Adrian Sînă și Anca Serea se pot bucura de o familie cu adevărat fericită și împlinită, dar mai ales numeroasă. Cei doi au împreună 4 copii, dar și doi din căsnicia anterioară a vedetei. Cu toții se bucură de fiecare clipă, iar faptul că în urmă cu doar câteva luni a mai venit în casă lor încă o fetiță i-a făcut pe cei doi soți să se gândească serios la o nouă locuință. Zis și făcut. În urmă cu puțin timp, Adrian Sînă și Anca Serea și-au luat cei 6 copii și s-au mutat într-o vilă luxoasă, lăsând în urmă o casă cochetă și aranjată cu mult gust. 

Deși au multe amintiri din vechea locuință, Adrian Sînă și Anca Serea au decis să vândă sau să închirieze locul în care și-au crescut pentru o bună perioadă copiii și în care și-au petrecut o perioadă din viață. Anca Serea a pus anunțul chiar pe contul său de socializare, iar artista îi așteaptă pe toți cei interesați

De curând, cei doi soți și-au botezat micuța 

În urmă cu doar câteva săptămâni, Anca Serea și Adrian Sînă au botezat-o pe mezina familiei, Leah. Evenimentul a fost unul fastuos, cu mulți invitați, iar locația a fost una la care invitații nu s-au așteptat. Botezul a avut loc la un conac, unde toți cei prezenți au petrecut până în zori de zi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro