Burlac convins, Keo a făcut pasul cel mare! A CERUT-O pe Misty! Avem toate detaliile viitoarei nunți și imagini cu inelul FABULOS de logodnă

Relația dintre Keo și Misty, începută cu mult înainte ca artistul să se despartă de Andreea Bălan, pare să evolueaze de la un amantlâc caree a făcut deliciul presei la o căsătorie. Pentru că, de curând, Keo a cedat și a cerut-o de soție pe blondină.

Relația dintre Keo și Misty evoluează. E adevărat, nu o face așa cum și-a dori ”eternul burlac”, ci o face în direcția pe care o dorește mai tânăra lui iubită. Iar Misty a reușit să obțină ceea ce își dorește, după mai bine de un an de eforturi, artistul, prins ”în corzi” de cererile blondinei, cerând-o de soție pe Alexandra Pavel. Iar cererea a venit, spun sursele noastre, după ce ea i-a spus, verde-n față, că nu e dispusă să aștepte o veșnicie până va spune ”DA”.
Așa că, în urmă cu câteva săptămâni, Keo a făcut-o să plângă de fericire în momentul în care, încercând să fie romantic, a cerut-o de soție, chiar de ziua ei de naștere. Iar pentru a-i demonstra că are intenții extrem de serioase, keo a scormonit bine de tot prtin economiile sale și i-a pus pe deget un superb inel de logodnă cu un diamant în fața căruia orice femeie ar spune cuvântul ”DA”.
În altă ordine de idei, spun surse apropiate artistului, nunta celor doi îndrăgostiți va avea loc anul acesta, în toamnă, cei doi dorindu-și să se căsătorească respectând tradițiile și înconjuraâți de toți prietenii apropiați, petrecerea urmând să fie una de pomină, Misty luându-și responsabilitatea de a o organiza pentru ca respectiva seară să fie cea mai frumoasă din viața ei.
Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro