Când va fi ridicat trupul lui Andrei Gheorghe de la IML. Decizia de ultimă oră a procurorilor în acest caz

Andrei Gheorghe a murit © spynews.ro

Andrei Gheorghe, cunoscutul prezentator și realizator de emisiuni Tv şi radio a murit şi a fost găsit fără viaţă in locuinţa sa.

Citeşte şi Andrei Gheorghe ar putea fi incinerat. Ce au descoperit medicii legiști în urma autopsiei

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani, fiind găsit mort în baie, în propria locuinţă. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost transportat la IML pentru efectuarea autopsiei.

Trupul lui Andrei Gheorghe va fi ridicat mâine de la IML, potrivit unor surse. Familia lui Andrei Gheorghe a hotărât să ridice mâine trupul neînsufleţit al acestuia de la IML ”Mina Minovici” şi urmează ca rudele omului de radio şi de televiziune să decidă dacă acesta va fi înmormântat sau va fi incinerat.

Trupul jurnalistului ar putea fi incinerat sâmbăta

Potrivit unor surse, trupul lui Andrei Gheorghe ar putea fi incinerat, iar cei care vor să lase un mesaj în cartea de condoleanţe, o pot face începând de joi, la Mobius Gallery, Strada D. I. Mendeleev 2, București. 

Citeşte şi Halucinant! Mesajul transmis de Petruţa, a doua soţie a lui Andrei Gheorghe, înainte să afle că el s-a stins din viaţă: "N-am murit"

Conform surselor, principala ipoteză a decesului este considerată a fi infarctul miocardic.

Procurorii au cerut efectuarea unui test toxicologic în acest caz, iar rezultatele toxicologice și cele anatomopatologice vor scoate la iveală dacă Andrei Gheorghe avea în corp vreo substanță care să-i fi provocat moartea. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro