Mama şi copiii lui Andrei Gheorghe au ajuns la IML pentru a ridica sicriul cu trupul neînsufleţit al jurnalistului

+3 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe © Spynews

Familia lui Andrei Gheorghe se pregăteşte pentru înmormântare. Cunoscutul jurnalist a fost găsit mort în baia din locuinţa sa luni seară, iar astăzi, mama şi copiii lui au ajuns la IML pentru a ridica sicriul cu trupul neînsufleţit.

În jurul ore 12 copiii, fata biologică şi cei doi copii vitregi, dar şi mama lui Andrei Gheorghe au ajuns pentru a ridica sicriul cu trupul neînsufleţit al tatălui lor. Copiii lui Andrei Gheorghe pregătesc tot ce este necesar pentru înmormântare. Nu se ştie încă dacă va fi înmormântat în Bucureşti sau în Constanţa, potrivit Antena Stars. 

Citeşte şi - Halucinant! Mesajul transmis de Petruţa, a doua soţie a lui Andrei Gheorghe, înainte să afle că el s-a stins din viaţă: "N-am murit"

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Citeşte şi - Viaţa lui Andrei Gheorghe. A încercat de toate şi a trăit orice moment la maximum

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro