VIDEO / Ce se întâmplă acum în fața casei în care Andrei Gheorghe a fost găsit mort

+3 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe a murit © Arhiva

După ce Andrei Gheorghe a murit fulgerător la vârsta de doar 56 de ani, vestea a stârnit numeroase reacții în mediul online. 

Andrei Gheorghe a fost găsit mort aseară, în propria baie, de către îngrijitorul imobilului în care locuia. Astăzi, mai mulți oameni au adus flori și au aprins candele pentru sufletul lui Andrei Gheorghe, lângă gardul casei unde jurnalistul și-a petrecut ultima parte a vieții. Oamenii au așezat florile în fața casei unde Andrei Gheorghe a fost găsit fără suflare și, în ciuda vremii nefavorabile de afară, au încercat să aprindă și câteva candele. 

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi a reluat emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro