Viaţa lui Andrei Gheorghe. A încercat de toate şi a trăit orice moment la maximum

+9 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe a murit © Spynews

Viaţa lui Andrei Gheorghe poate fi povestită într-o carte cu multe file. S-a născut în Rusia, mai exact în Lipeţk, având tată român şi mamă rusoaică. A crescut apoi în România, unde a studiat la Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine.

Citeşte şi - Mesajul transmis de fosta soţie a lui Andrei Gheorghe, după ce a fost găsit mort

Şi-a început cariera în presă, mai precis în radio, din anul 1991. A fost reporter special la Radio Constanţa şi a realizat mai multe emisiuni. Începând din anul 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe". A jucat şi în filmul "Amen", în rol secundar. A încercat de toate! Andrei Gheorghe a colaborat inclusiv cu trupa "Paraziţii" pentru un album.

Andrei Gheorghe a fost căsătorit cu Maria, prima sa soție, de care a divorțat în anul 2007, după 24 de ani de căsnicie. Cei doi se cunoșteau încă de pe vremea studenției și, din mariajul lor a rezultat o fiică, Anastasia Gheorghe, acum în vârstă de 25 de ani.

Citeşte şi - Reacţia Andreei Berecleanu, după ce Andrei Gheorghe a murit: "Era un intelectual veritabil"

În 2008 a realizat şi un scurt metraj, "Dubla personalitate". Jurnalistul Andrei Gheorghe a lucrat ca şi consilier pe probleme de comunicare în Ministerul Finanţelor în anul 2010.

Andrei Gheorghe și-a refăcut viața apoi alături de Petruța Grigoriu, de care a divorțat în 2015. Andrei Gheorghe și Petruța au rămas în relații bune după despărțire, iar Andrei Gheorghe le-a fost ca un tată celor trei copii ai Petruței, pe care îi avea dintr-un mariaj anterior: Katarina, Cristina și Maximilian.

Andrei Gheorghe a continuat să realizeze emisiuni la diverite posturi TV din 2010 până în 2012. În anul 2016 a fost concendiat de la ultimul său job, iar, de atunci, jurnalistul Andrei Gheorghe a trecut printr-o serie de transformări sumbre, care au făcut parte din degradarea lui. 

Andrei Gheorghe a fost găsit mort, luni, 19 martie, în baia din casa lui, la vârsta de 56 de ani. Potrivit primelor informaţii, cauza morţii este un stop cardio-respirator. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro