Cântă peste tot și ai crede că face bani cu nemiluita, dar e suspectă că face trafic cu bani falși! Nu s-a mai auzit așa ceva în showbiz

Este una dintre manelistele cu un succes incredibil în lumea amatorilor acestui gen muzical, motiv pentru care este chemată, adeseori, și în străinătate pentru a cânta în fața românilor plecați, în cluburile dedicate lor. Dar, din păcate, succesul pe care îl are, i-a adus și o groază de probleme.

Narcina Moisa a trecut, în ultima perioadă, printr-un adevărat coșmar judiciar. Iar totul a pornit de la muzică și de la prestațiile pe care le-a avut în străinătate. ”Am fost chemată într-un club, din Germania, să cânt. Acolo, așa cum se obișnuiește peste tot, am primit și bani în momentul în care am început să dau dedicații. Și, fiind în străinătate, am primit euro. Nu mai știu câți, nu-mi amintesc exact suma totală din acea seară, dar de atunci a început nebunia”, ne-a explicat Narcisa.

Iar când spunem nebunie, ne referim la acuzații care au intrat în sfera penalului, declarații peste declarații în fața polițiștilor și judecătorilor, procesul fiind finalizat abia de curând. ”Când m-am întors în România, am mers la bancă să schimb banii pe car ei-am primit la cântare, din dedicații. Iar acolo, spre șocul meu, am aflat că sunt bani falși. Am înlemnit”, povestește sărmana manelistă care se bucurase de rodul muncii sale și care se vedea înșelată de cineva.


Normal, au urmat procedurile judiciare, complexe și de durată. ”Am dat declarații peste declarații din cauza banilor falși. Normal, la Poliție, apoi la tribunal. Iar ieri am primit încă o citație și, normal, am mers imediat să văd despre ce este vorba. Am aflat că mai trebuia să depun niște acte prin care se cere distruugerea banilor cu pricina. Abia acum am scăpat, dar a fost un coșmar”, ne-a mai spus manelista.

Citește și:

VIDEO Căzătură pe cinste, în direct! Manelista Narcisa Moisa s-a prăbuşit în platou şi-a rupt decorul

Florin Salam a dat LOVITURA! Spynews.ro a aflat câți bani a făcut manelistul la un botez! Suma e URIAȘĂ

VIDEO ȘOCANT! E ultima oară când îl vei vedea în asemenea ipostază! Florin Salam, în genunchi, acoperit de bani!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro