Florin Salam a dat LOVITURA! Spynews.ro a aflat câți bani a făcut manelistul la un botez! Suma e URIAȘĂ

Florin Salam este, cu siguranță, în acest moment, cel mai bine plătit cântăreț din România, iar solicitările pentru a participa la evenimente care mai de care cu ștaif sunt atât de multe încât manelistul nu are cum să le onoreze. Iar acum două zile, Salam a dat lovitura din punct de vedere financiar.

Invitat la un botez în Râmnicu-Sărat, Florin Salam a făcut un adevărat show în timpul petrecerii, lumea călcându-se în picioare pentru a-l asculta pe manelist, live. Dar, trebuie să precizăm, că spectacolul pe care l-a făcut în cinstea invitaților a fost unul extrem de bine plătit. Astfel, ne-au dezvăluit surse apropiate celor care au organizat paranghelia, Florin Salam a fost răsplătit regește pentru show-ul pe car el-a făcut pe o ploaie infernală.

Mai exact, cum botezul a fost unul cu sute de invitați, fericiții părinți au decis să nu se uite la bani și au scos din buzunare nu mai puțin de 20.000 de euro pentru a-l avea alături de Salam. Iar la suma cu pricina, spun sursele citate, s-au adăugat alte mii bune de euro pe care artistul le-a ”scos” din dedicațiile pe care le-a făcut de-a lungul unei zile și nopți, invitații, bine ”unși” cu tot felul de băuturi fine, fiind extrem de darnici cu artistul.


Cu toate acestea, în ciuda show-ului de zile mari pe care Salam l-a făcut, un eveniment le-a umbrit distracția. Mai exact, cum botezul a avut loc într-un cort uraș, iar ploaia de afară a fost una năprasnică, la un moment dat, invitații au fost nevoiți să se lupte cu puhoaiele de apă care intraseră înăuntru pentru a putea dansa pe ritmurile îndrăcite ale melodiilor lui Florin Salam.

Citește și:

Prima imagine cu fiica lui Florin Salam și a Roxanei Dobre! Uite ce frumușică este

Primele imagini cu Roxana Dobre și fetița ei! Iubita lui Salam a scos-o pe Jacqueline la plimbare, în parc

Doar un tată poate înțelege ce se petrece în sufletul lui! Vezi cum s-a manifestat Florin Salam după ce s-a născut fiica lui și a Roxanei Dobre


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro