Prima imagine cu fiica lui Florin Salam și a Roxanei Dobre! Uite ce frumușică este

Acum câteva săptămâni, Florin Salam a devenit pentru a treia oară tată, Roxana Dobre dăruindu-i o minunăție de fetiță, pe Jaqueline Maria. Și, dacă până acum au tot ținut-o în casă pe micuță, astăzi, Roxana Dobre a ieșit la plimbare cu ea fotografiind-o, pentru prima oară, pe fetiță.

Ciminte, dormind în landoul așezat în cărucior,  Jaqueline Maria s-a bucurat din plin de plimbarea făcută alături de mama ei, cele două meergând la un salon de înfrumusețare din București. Dornică să aibă o amintire a momentului, Roxana Dobre s-a lăsat fotografiată alături de fetița ei și de încă o amică, imaginea cu pricina ajungând în posesia reporterilor Spynews.ro.


Zâmbitoare și relaxată, Roxana pare să fi depășit cu succes problemele pe care le au mămicile imediat după naștere, focoasa brunetă care se iubește cu celebrul manelist Florin Salam dovedind că, încet-încet, s-a obișnuit cu statutul pe care îl are și că este pregătită să revină la formele perfecte pe care le avea înainte de a rămâne însărcinată.
Florin Salam şi Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre a adus pe lume, joi, 3 septembrie, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă, bucuria lui Salam, care a primit numele de Jacqueline Maria.

Citește și:

Doar un tată poate înțelege ce se petrece în sufletul lui! Vezi cum s-a manifestat Florin Salam după ce s-a născut fiica lui și a Roxanei Dobre

Prima apariție a Roxanei Dobre și a lui Florin Salam după ce au devenit părinți! Declarații în EXCLUSIVITATE

Fiica lui Florin Salam, aşteptată ca o prinţesă acasă! Surpriza minunată pe care le-a făcut-o proaspătul tătic Roxanei Dobre şi micuţei Jacqueline


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro