Primele imagini cu Roxana Dobre și fetița ei! Iubita lui Salam a scos-o pe Jacqueline la plimbare, în parc

Devenită mamă de câteva săptămâni, Roxana Dobre este extrem de ocupată cu fetița ei și a lui Florin Salam. Și, cum preferă să fie tot timpul în preajma micuței, frumoasa iubită a manelistului a ieșit, la o plimbare, prin parc împingând de zor căruciorul odorului ei, Jacqueline Maria.

Îmbrăcată comod, Roxana Dobre a fost surprinsă de paparazii Spynews.ro profitând din plin de una dintre ultimele zile frumoase și calde, plimbându-se prin parc. Fericită, dar vizibil obosită, focoasa brunetă împingea de zor la căruciorul fetiței ei și a lui Florin Salam,  Jacqueline Maria, încântată probabil de faptul că micuța doarme liniștită în culcușul ei.


Și, liniștită că fetița ei este cuminte, Roxana, pentru a-și umple timpul a început să schimbe câteva mesaje cu cxineva pe mobil, iar apoi, atentă să nu o trezească pe micuță  a avut și o conversație care a reușit să îi smulgă câteva zâmbete.


După ce s-a plimbat cât s-a plimbat pe aleile parcului, Roxana Dobre, ușor obosită, s-a așezat pe o bancă, la umbră, loc în care a petrecut câteva minute bune, lipită de telefon și s-a odihnit puțin.


Zilele trecute,  Florin a decis că este cazul să își surprindă frumoasa logodnică și a scos-o în oraș. Iar primul drum a fost la un restaurant de fițe din nordul Capitalei, pe malul lacului Herăstrău. Iar ”escapada” a fost, clar, nepregătiră, cei doi fiind îmbrăcați extrem de lejer. ”Am ieșit să bem un suc, să petrecem câteva momente singuri, împreună. Merităm și noi, nu?”, ne-a precizat Florin Salam, ținând-o strâns de mână pe proaspăta mămică.

Citește și:

Doar un tată poate înțelege ce se petrece în sufletul lui! Vezi cum s-a manifestat Florin Salam după ce s-a născut fiica lui și a Roxanei Dobre

Prima apariție a Roxanei Dobre și a lui Florin Salam după ce au devenit părinți! Declarații în EXCLUSIVITATE

Fiica lui Florin Salam, aşteptată ca o prinţesă acasă! Surpriza minunată pe care le-a făcut-o proaspătul tătic Roxanei Dobre şi micuţei Jacqueline


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro