Carmen Brumă, obsedată de siluetă! Mai are puţin şi naşte, dar nu se poate abţine să facă asta

Însărcinată în 6 luni, Carmen Brumă tot la sport şi la dietă se gândeşte! Vedeta Tv se teme să nu se îngraşe şi nu se abate de la regulile stricte pe care le urmează de ani buni. Recent, Carmen a postat pe Facebook câteva reguli de bază pentru cei care vor să-şi recapete silueta după ce s-au ghiftuit de sărbători. 
 
CUM SLĂBEȘTI DUPĂ SĂRBĂTORI:
 1. Încearcă să elimini pentru început alimente precum cașcavalul,brânză topită, porumbul fiert, chips-urile, covrigei, produse de patiserie din făină albă, mezelurile și dulciurile. 
 2. Nu mânca nimic cu 3-4 ore înainte de culcare.
 3. Antrenează-te de 3-4 ori pe săptămâna. Poți să mergi la sală, să alergi în parc , să sări coarda sau să te antrenezi acasă. Oricare dintre variante poate funcționa cu condiția să fii perseverent. 
 4. Evită să mănânci la masa de seară carbohidrați de genul orez, pâine, paste, mămăligă. Poți face excepție doar dacă ai făcut înainte antrenament. Cina trebuie să conțină o carne slabă cu o garnitură din salată de sezon. 
 5. Mănâncă fructe la 1-2 ore înainte sau după masă, dar până în oră 15.  
 6. Începe ziua cu un pahar mare de apă pe stomacul gol. Organismul după somn este deshidratat, iar pentru a slăbi eficient are nevoie de apă. 
M.M.D.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest