VIDEO / Carmen Harra, despre Alina Borcea: "Este un om foarte sensibil şi ar putea intra în depresie!"

După ce a detonat bomba că este însărcinată, Valentina Pelinel a plecat în vacanță alături de prieteni, fără să se mai gândească la zecile de speculații pe care le-a generat sarcina sa.

Carmen Harra a discutat despre subiectul Valentina Pelinel - Alina Borcea - Cristi Borcea la "Star Magazin" de la Antena Stars şi susţine că Alina a păţit acum ceea ce i-a făcut Mihaelei Borcea şi că era de aşteptat ca lucrurile să ajungă aici.

"Putem spune că e o tragedie pentru că copiii vor suferi de pe urma părinţilor. Alina a pornit cu stângul deoarece a pornit ca amantă. Ştiam că niciodată nu va rămâne cu Borcea. Ea a creat o situaţie care i se întâmplă ei la ora actuală. E posibil ca acest copil să nu fie al lui Borcea. Valentina joacă deştept pentru că nu este sigură de nimic. Alina este un om foarte sensibil şi emoţional. Mi-e frică să nu intre în depresie. Situaţia e mult mai dramatică decât o credem", a declarat Carmen Harra, sâmbătă, în emisiunea "Star Magazin" de la Antena Stars.

În timp ce Borcea se afla pe patul de spital, în spaţiul public a izbucnit un nou scandal legat de numele său, după ce fostul fotomodel Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, speculându-se că tatăl copilului este chiar fostul acţionar de la Dinamo. Acesta are deja şase copii, dintre care trei cu prima soţie, Mihaela Borcea, doi cu actuala soţie Alina şi unul dintr-o relaţie extraconjugală.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Dan Negru, despre CELEBRUL AMANTLÂC: "Am o bombă de presă. L-au arestat din patul amantei"

Singurele imagini clare cu momentul externarii lui Cristi Borcea! A fost dus direct la Arestul Central

Cristi Borcea scapă de cătuşe!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro