Carmen, secretul apariţiilor perfecte! Cine o îmbracă pe fata lui Adrian Minune

foto: facebook

Carmen Minune este o adolsecentă care a uimit nu numai cu talentul muzical, ci şi cu gusturile sale. Fiica lui Adrian Minune a mărturisit că dacă sunt evenimente importante, cere ajutorul, însă în viaţa de zi cu zi îşi alege singură ţinutele.

Carmen Minune s-a făcut remarcată cu povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Franco. Tânăra a ştiut să folosească mediatizarea aceasta în cariera muzicală şi nu mică a fost mirarea când a uimit cu vocea ei.

În timp, adolescenta a dovedit că este o fată muncitoare şi cu gust. Rafinamentul ţinutelor ei a atras atenţia tuturor. Tânăra a mărturisit că sunt ocazii în care cere ajutorul stiliştilor, însă spune că întotdeauna urmăreşte acelaşi lucru: să fie haine care o reprezintă.

"În primul rând trebuie să mă simt bine pentru că dacă nu mă simt bine nu pot ieşi din casă, asta mi se întâmplă mie. Depinde unde merg: dacă e un eveniment mai special sau ceva aparte, apelez la un stilist, dacă e vorba de un eveniment sau aşa. Însă, atunci când ies din casă şi am o destinaţie gen mall, un eveniment mai relax ceva, unde mă pot îmbrăca şi eu, o fac cu mare plăcere . Zi de zi încerc să mă îmbrac după bunul plac. Să ţin cont şi de tendinţe ceea ce mai vedem pe internet pe aşa mai departe, consultând nişte reviste nişte chestii", a declarat Carmen Minune la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Carmen, fiica lui Adi Minune, are 18 ani, însă deja e cunoscută pe plan muzical, căci a scos piese care sunt pe buzele tuturor. Una dintre melodiile de succes ale tinerei cântăreţe este "Domino", care se aude deja la radio. Aceasta a atras atenţia asupra ei, după ce a fugit de acasă cu fostul iubit, Franco, împreună cu care a avut o relaţie cu năbădăi.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Ce spune soţia lui Adi Minune despre sarcina lui Carmen! Spynews.ro a aflat tot adevărul!

VIDEO Asta da provocare! Adi Minune, Connect-R, Pepe și Valentin Dinu au improvizat cea mai tare manea din istorie! Video EXCLUSIV!!!

A incalcat legea si l-a taxat poliţia! Adi Minune se crede Regele şoselelor!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro