Câştigătorii sezonului 5 "Mireasă pentru fiul meu" au fost dezvăluiţi! Ei sunt învingătorii în opinia fanilor: "Cred că ei vor câştiga"

Sunt abia la jumătatea competiţiei, însă se pare că fanii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" şi-au ales deja viitorii câştigători ai sezonului 5 al concursului matrimonial.

Fanii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" sunt cuceriţi de chimia dintre Florin şi Liliana. Cu toate că cei doi încă nu formează oficial un cuplu, telespectatorii îi văd deja câştigătorii competiţiei.

De curând, pe o reţea de socializare a fost postată o captură cu Florin şi Liliana care par extrem de apropiaţi.

Imaginaţia fanilor a luat-o razna şi nu doar că şi-i doresc împreună, însă sunt şi convinşi că dacă cei doi vor forma un cuplu vor spulbera competiţia şi vor câştiga sezonul 5 "Mireasă pentru fiul meu": "Se potrivesc de minune. Cred că ei vor câştiga sezonul" / "Le stă bine impreună" / "Dacă fac cuplu, depăşesc uşor turcumanii".

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

Anunţul bombă făcut de Mirela Boureanu Vaida! Prezentatoarea a dezvăluit sexul bebeluşului

VIDEO / Mirela Boureanu Vaida și-a cedat locul de la ”cârma” emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”

FOTO / E însărcinată pentru a doua oară şi arată fenomenal! Mirela Boureanu Vaida, apariţie de senzaţie, în direct, la "Mireasă pentru fiul meu"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro