Cătălin Botezatu, adevărul despre viaţa sa amoroasă! De ce nu a reuşit până acum să găsească femeia perfectă pentru el?

Cătălin Botezatu este fără îndoială cel mai cunoscut şi mai apreciat designer român. Mai are puţin şi împlineşte vârsta de 49 de ani, are tot şi-ar putea dori de la cariera sa, însă nu a reuşit să îşi găsească până acum sufletul pereche.

Invitat în ediţia de astăzi a emisiunea "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars, Cătălin Botezatu a mărturisit de ce nu a găsit până acum femeie perfectă pentru el.

"Dacă ai bani, nu înseamnă că ai de toate. La vârsta vârsta mea am devenit extrem de selectiv. Eu am trăit foarte intens, cred că pe dinăuntru am o sută de ani. E foarte greu să mă mai apropii de cineva fără îi văd defectele. Plus că am un defect foarte mare, persoana de care vreau să mă apropii trece prin nişte test groaznice. Trăind printre femei, le-am învăţat toate trucurile, toate tertipurile. Stăteam numai printre modele, când se machiau, şi auzeam ce vorbeau despre bărbaţi. Ştiu tot, nu mai pot fi păcălit cu nimic.

Tu ca bărbat ai grijă de cum arată, investeşti în ea. Dar trebuie să aibe răbdare şi nu trebuie să ceară. Pentru că până la urma femeie reprezintă  şi imaginea ta," a spus Cătălin Botezatu, la emisiunea "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

Află mai multe detalii aici.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

Cătălin Botezatu, adevărul neştiut! Designerul e dependent de pastile!

Cătălin Botezatu nu crede în fericirea pe care o oferă o familie: "E o ipocrizie, nu e adevărat!"

Cătălin Botezatu, moment de sinceritate: "Am petrecut o noapte cu iubita prietenului meu, iar el a fost de faţă!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro