Cătălin de la "Mireasă pentru fiul meu", sărut pasional cu o blondă în pat! Fanii au comentat: "Seamănă cu Mădălina!"

Cătălin de la "Mireasă pentru fiul meu" a dat-o uitării pe Mădălina, tânăra cu care a părăsit competiţia. Acesta şi-a îndreptat atenţia către o altă blondă focoasă care seamănă cu fosta lui iubită.

Cătălin de la "Mireasă pentru fiul meu" are o nouă iubită! Fostul concurent s-a fotografiat în timp ce se săruta în pat cu o blondă, cei doi fiind foarte îndrăgostiţi unul de celălalt.

"M-am potolit. E iubita mea oficială", a scris el pe Facebook. Fanii au comentat: "Să fie într-un ceas bun", "Wow, frumoşi tare! E cumva Mădălina?" sau "Din profil seamănă cu Mădălina. Îti place prototipul ăsta de fată. Mădălina arată foarte bine acum, a slăbit".

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Frumuseţea i-a pălit! Lorena de la "Mireasă pentru fiul meu" arată ca o piţipoancă

S-au sărutat pasional în public fără să le pese de nimeni! Doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc fără perdea în văzul lumii


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro