Catinca Roman a mărturisit cum a reuşit să scape de kilogramele în plus! De ce nu se cântăreşte niciodată?

+2 click pentru
galerie

Catinca Roman a dus o lungă luptă cu kilogramele în plus, la fel ca şi sora ei mai mică, Oana. Are 48 de ani, dar încă  face tot ce poate pentru a se menţine în formă.

Catinca Roman a mărturisit ce face pentru a arăta cât mai bine şi a spus că merge la sala regulat, a făcut electostimulare, aerobic şi a mâncat numai după sfatul medicilor nutriţionişti.

„Ca de obicei sport, un stil de viaţă cât se poate de sănătos şi multă activitate. Merg la un studio de emes, la body cu costumul şi curenţii electrici, fac de foarte mult timp aerobic cu Luminiţa Nicolescu şi încerc când îmi reuşeşte să ajung şi sporturi în aer liber. Nu mă cântăresc niciodată. De ce? Pentru că nu cred că kilogramele sunt importante, sincer, ci felul în care arăţi şi cât eşti de fit”, a dezvăluit Catinca Roman, pentru o emisiune de la Prima TV.

Catinca a vorbit şi despre fiica ei, Calina, care are 16 ani.

"E ok, ne înţelegem din ce în ce mai bine  şi chiar m-a observat că în ultima vreme a început să fie din ce în ce mai responsabilă, ceea ce mă bucură foarte tare. Am depăşit vârsta la care aş putea să mai fac încă un copil. Am unul mare şi îmi dedic toată energia lui şi bineînţeles c-o mai ajut şi pe Oana de câte ori pot şi are nevoie”, a mai adăugat Catinca.

Catinca Roman are o fată, Calina, cu dansatorul Petre Dumitrescu, cunoscut prin numele de scena "Bebe”, fost component al trupei de stripperi a lui Cornel Pasat. Cei doi s-au despărţit când Călina avea numai 8 luni, aceasta rămânând în grija Catincăi.

Foto: Facebook, irinareisler.ro

M.T.

Citeşte şi:

Catinca Roman a vorbit despre căsătorie! De ce nu s-a măritat niciodată

Catinca Roman, despre statutul de mamă singură: "E o nebunie să creşti un copil aşa"

Catinca Roman, apariţie de senzaţie alături de fiica ei în club! Nu te-ai fi aşteptat să le vezi aşa

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro