Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Corneliu Vadim Tudor! Prietenii virtuali ai "Tribunului" au rămas fără cuvinte

foto: facebook

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viaţă, luni seara, în urma unui infarct. Tribunul a lăsat în urma lui familia îndurerată şi sute de prieteni care nu au apucat să-i spună o ultimă vorbă. După înmormântarea acestuia, prietenii virtuali ai fostului politician au rămas fără cuvinte.

Dispariţia fulgerătoare a lui Corneliu Vadim Tudor a căzut ca un trăsnet! Tribunul s-a stins din viaţă, luni seară, în urma unui infarct, după ce cu o seară înainte postase pe o reţea de socializare o invitaţie la cafea lansată Morţii.

La câteva ore de la după ce a fost coborât în mormânt, pe aceeaşi reţea de socializare, prietenii virtuali au rămas fără cuvinte. Zeci de mesaje de condoleanţe transmise familiei fostului politician au fost postate pe Facebook-ul Tribunului fapt ce i-a emoţionat şi i-a îndurerat pe prietenii virtualiai acestuia.

"A fost una dintre personalităţile publice care au marcat ultimii 25 de ani, cu bune şi cu mai puţin bune. Şi-a urmărit consecvent proiectul lui politic, chiar şi atunci cînd, din dorinţa de a se face înţeles, mesajul lui naţionalist era exagerat. Şi-a iubit cu ardoare ţara, cum puţini pot s-o facă. (…) Un om complex, care nu poate fi judecat superficial. Prin tot ceea ce a făcut, şi-a găsit locul în Istoria României post-decembriste", este mesajul transmis familiei de fostul preşedinte al României Ion Iliescu.

VEZI AICI TOATE ȘTIRILE DESPRE MOARTEA ȘI ÎNMORMÂNTAREA LUI CORNELIU VADIM TUDOR!
 

Citeşte şi:

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro