Ce a apărut pe pagina de socializare a lui Sore, după ce a anunţat că va deveni mămică

Sore a anunţat ieri pe o reţea de socializare că va deveni mămică, iar de atunci fanii nu mai contenesc să o felicite şi să îi ureze tot binele din lume.

Sore este însărcinată pentru prima oară la 26 de ani cu avocatul Mircea Julean. Vedeta a făcut marele anunţ pe Facebook: "Dragii mei, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea şi îmi doresc să împart cu voi fericirea ce-o simt, unică pentru o femeie. Voi fi mămică! Piesa şi clipul de mai jos reflectă exact ceea ce trăiesc acum şi mă bucur să transmit asta, inedit, muzical".

VIDEO / Încă o vedetă de la noi este gravidă! Aceasta a făcut anunţul în urmă cu câteva momente

Pe pagina de Facebook a vedetei au apărut comentarii, precum: "Deci se confirmă ce am comentat eu acum câteva zile. Felicitări ambilor!", "Să fie sănătos şi el şi mămica! Cât despre piesă, e superbă" sau "Felicitări Sore, o să fii o mămică superbă. Cât despre piesă este minunată ca de altfel toate piesele tale, îmi plac mult de tot. Încă o dată, felicitări şi să ai o sarcină uşoară". Sore le-a răspuns: "Mulţumim din suflet!".

De aici a început povestea unei artiste celebre din România. O recunoști?

În trecut, Sore a avut o relaţie cu colegul din LaLa Band, Rapha Tudor, şi s-a zvonit că s-ar iubi cu Smiley. După aceea, vedeta a început o idilă cu avocatul pe nume Mircea Julean care este tatăl copilului.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

PRIMA IMAGINE cu viitorul copil al cântăreţei Sore! Aşa ar putea arăta!

FOTO / Sore, primele imagini cu burtica de gravidă! Cântăreaţa a purtat doar haine largi în această perioadă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro