Ce a pățit Andreea Bălan? ”Mă simt cam rău”

Andreea Bălan este, în aceste momente, o femeie extrem de fericită, relația pe care o are cu George Burcea aducându-i bucurie în viața personală, cea profesională fiind, de multă vreme deja, una împlinită. Acum însă, nori negri s-au adunat asupra vedetei.

”Mă simt cam rău”, ne-a spus Andreea. Motivul? O răceală severă pe care vedeta trebuie să o ducă pe picioare.

”Iau și antibiotice, e destul de neplăcut. Dar trebuie să fiu în formă, am concerte zilele acestea, așa că nu mă pot lăsa doborâtă de răceală. Și, ca să fiu sinceră, nici nu vreau să bolesc, prefer să fiu activă, îmi revin mai repede. Am răcit din cauza aerului condițșionat, am simțuit că mi-e frig, dar am crezut că scap. Oricum, parcă jumătate de București este răcit, bântuie o viroză care ne dă tuturor mari bătăi de cap”, ne-a spus talentata cântăreață.


Andreea Bălan are, de câteva luni deja, o relație cu actorul George Burcea, cei doi fiind, deja, de nedespărțit. Mai mult decât atât, în preajma cântăreței se vorbește că iubirea dintre cei doi este extrem de intensă, talentata artistă simțind, în sfârșit, că și-a găsit bărbatul de care avea nevoie. De altfel, cei doi au petrecut, de curând, o vacanță de cinci stele, în Turcia, relația lor devenind din ce în ce mai serioasă, existând chiar zvonuri cu privire la ideea unui viitor pe termen lung împreună.

Citește și:

Andreea Bălan e în al nouălea cer! Iubitul ei i-a dat vestea cea mare

VIDEO / Andreea Bălan, seară incendiară! Alt moment de succes i-a făcut viaţa mai frumoasă

Andreea Bălan, transformare ULUITOARE! De când se iubește cu George e o BOMBĂ-SEXY


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro