Ce a răspuns Doiniţa Oancea la întrebarea: "Te-a sunat Lora de ziua ta?"

Doinița Oancea a ales să treacă cu vederea scandalul pe care îl are cu Lora şi să îşi vadă de viaţa ei.

Doinița a împlinit recent 33 de ani şi a petrecut alături de prietenii ei apropiați. Se pare că actrița se simte încă un copil şi nu îi vine să creadă că a împlinit această vârstă.

“Mă uit în oglindă şi zic să-mi asum vârsta pe care o am. Dacă mă întrebai la 18 ani ce părere am despre vârsta de 33 de ani, aș fi zis că o femeie este matură, că este așezată la casa ei. Eu mă simt ca la 20 și un pic. Mai copilăresc puțin. Eu am o gamă de prieteni diversă. Adică persoane publice, non persoane publice, foste colege din liceu, care practic sunt într-un domeniu total diferit de al meu, pictori, parașutiști, deci a fost aşa un amalgam la mine la masă şi am zis: băi, unde să-i duc eu? I-am dus într-o mahala, la nişte mese din astea cu feţe de masă din alea în pătrăţele, unde se servea vin, bere, cafea la ibric, plăcinte şi din astea tradiţionale româneşti. Le-am dat şi mici, le-am dat şi jumări. Ne-am maimuțărit, cum zic eu”, a declarat Doinița Oancea pentru o emisiune de la Prima TV.

Doiniţa Oancea a fost întrebată dacă Lora a sunat-o de ziua ei, iar ea a răspuns: “Cine? Cred că e un subiect despre care nu ar trebui să mă întrebi nimic”.

Doiniţa Oancea a devenit cunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în diverse telenovele româneşti. Este nu doar talentată, ci şi o femeie care reuşeşte imediat să atragă atenţia cu frumuseţea sa naturală.

În trecut Doiniţa Oancea s-a iubit cu Ionuţ Ghenu, managerul Lorei şi cel cu care se presupune că artista ar avea o relaţie amoroasă.

A.B.

Citeşte şi:

Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru, surprinşi împreună! Actorul vrea să o ia de soţie

VIDEO / Doiniţa Oancea, ceartă cu iubitul în direct: "Te calc în picioare! O să-ţi găseşti lucrurile în stradă"

Doinița Oancea, la detoxifiere. Actrița a aflat, cu stupoare, de ce suferă


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro