Ce a spus Mioara Roman despre DESPĂRŢIREA fiicei sale şi a lui Marius Elisei: "I-a părut rău dup-aia şi eu..."

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

La doar o zi după ce Marius Elisei a anunţat printr-un mesaj postat pe Facebook că se desparte de Oana Roman, soacra sa a vorbit despre care e atmosfera între cei doi soţi.

Semnele care vorbeau de divorț! Oana și Marius aveau probleme de mai de mult

"Nu, nu ştiu nimic. În primul rând, că sunt în pat bolnavă. Dar am vorbit cu ea. Nu, dimpotrivă. «Mamă, sunt tâmpenii. Eu ştiu… o fi fost.» A scris ce a scris pe Facebook... i-a părut rău dupa-aia. Alaltăieri, el a fost şi mi-a dus căţelul pe care mi l-au dăruit la vaccin. Nu, nu, nu. Ce pot să spun, că poate să fie o chestie pe moment. Eu nu pot să judec bărbaţii de acum. Să nu uităm că eu am 76 de ani (...) Dragă, eu cred că el nu are de lucru. Nu au destulă treabă. El nu are un job stabil (...)", a declarat Mioara Roman prin telefon în cadrul unei emisiuni.

FOTO / Primele declarații ale Oanei Roman despre divorțul de Marius Elisei! Decizia pe care a luat-o vedeta

Oana Roman este fiica fostului premier al României Petre Roman şi al Mioarei Roman. Ea este căsătorită cu Marius Elisei. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pentru prima dată pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

FOTO / Ultima fotografie cu Oana Roman și Marius Elisei, înainte să anunțe despărțirea. Imaginea care a prevestit totul

Pe 23 septembrie 2016, Oana Roman şi Marius Elisei şi-au reînnoit jurămintele la Biserica Sfântul Anton din Capitală. La slujba religioasă le-au fost alături naşii, câţiva prieteni şi Mioara Roman. Petre Roman nu a venit. Ziua în care şi-au reînnoit jurămintele are o semnificaţie importantă pentru Oana Roman şi Marius Elisei. Ginerele fostului premier al României şi-a serbat ziua de naştere. Marius Elisei a făcut 30 de ani.

VIDEO / Oana Roman şi Marius Elisei, daţi de gol de Elena Merişoreanu: "A fost singură la petrecerea de zilele trecute a unei vedete, pentru că..."

Mioara Roman s-a căsătorit cu Petre Roman, fostul premier al României, în 1974. În timpul mariajului lor s-au născut două fiice: Oana şi Catinca Roman. Iar în 2007, Mioara Roman şi Petre Roman au divorţat.

EXCLUSIV! Reacţie memorabilă a lui Petre Roman după ce mariajul dintre fiica sa, Oana, şi Marius Elisei este pe cale să se încheie

Petre Roman s-a născut 22 iulie 1946, în București. El este un politician român, inginer și profesor universitar. A fost prim-ministru al României între 1990 și 1991. În prezent, el se află la al doilea mariaj. În 2009 s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc care i-a dăruit un fiu.

Trei SEMNE care prevesteau DESPĂRŢIREA Oanei Roman şi a lui Marius Elisei

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro