Ce condiţii trebuie să îndeplinească bărbatul pentru Nicoleta Nucă! A rămas cu "sechele" după episodul Liviu Vârciu?

S-a zvonit că între cuceritorul Liviu Vârciu şi frumoasa Nicoleta Nucă s-a înfiripat o poveste de dragoste, însă fosta finalistă de la X-Factor a negat cu vehemenţă. A spus că bărbatul ideal pentru ea trebuie să fie altfel decât simpaticul artist!
Când te arzi cu ciorbă, sufli şi în iaurt! Se pare că Nicoleta Nucă ţine cont de zicala din bătrâni şi se gândeşte de două ori înainte de a se aventura într-o relaţie... sau de a recunoaşte o relaţie. Venită din Republica Moldova, Nicoleta Nucă a devenit cunoscută după ce a ajuns în finala concursului X-Factor. La fel de repede, miniona moldoveancă a fost subiect de bârfă în presa mondenă, fiind cuplată de gurile rele cu Liviu Vârciu. Cântăreaţa a negat ampele presupusa relaţie şi a spus că idealul ei de bărbat este cu totul şi cu totul altul. "Nu este adevărat că sunt cu Liviu Vârciu. Se speculează, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui Ştefan Bănică, pe timpul X-Factor, dar nu este nimic adevărat. Suntem buni prieteni. Nu există nimic mai mult. Ne leagă o prietenie. El poate nu ştie, dar eu ştiu să fiu prietenă. Sunt o fire foarte tare şi foarte decisă. Mai bine rămânem prieteni. Nu e bine să trecem de limita asta. Nu cred că e OK. El mi-a dat de înţeles să trecem de limită...dar nu este nimic altceva. Este doar o prietenie. Este o persoană pe care o respect şi mă înţeleg bine cu el. Nu sunt într-o altă relaţie.  Bărbatul care trebuie să stea lângă mine trebuie să fie al meu. Doar al meu. Să nu fie fustangiu. Să fie inteligent. Eu sunt foarte cerebrală şi dacă nu mă iei cu capul, nu mă căştigi sub nicio formă. Să aibă simţul umorului, să ştie să râdă, să glumească când trebuie, să şi arate bine, bineînţeles", a explicat Nicoleta Nucă. 
Întregul interviu cu Nicoleta Nucă îl puteţi vedea, astăzi, începând cu orele 16.00, la "Refresh by Oana Turcu", la Antena Stars! 
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro