Ce face Gică Popescu la Jilava înainte de eliberare? Informații EXCLUSIVE despre fosta glorie a fotbalului românesc

Încarcerat la Penitenciarul Jilava, după condamnarea primită în ”Dosarul Transferurilor”, Gică Popescu este la un pas de a fi eliberat, după ce avocații au depus în urmă cu câteva zile cererea de eliberare a ”Baciului”. Până atunci însă, fosta glorie a fotbalului românesc nu mai poate sta locului nicio clipă.

Condamnat la trei ani de închisoare și închis pe 4 martie 2014, Gică Popescu a executat mai mult de jumătate din pedeapsă, iar munca pe care a depus-o în interiorul penitenciarului i-a adus la rândul ei o scurtare a pedepsei, ceea ce îi oferă Baciului posibilitatea de a fi eliberat. Dacă până acum a încercat din răsputeri să treacă peste faptul că se află în spatele gratiilor și să își execute pedeapsa primită, ei bine lucrurile nu mai stau chiar așa pentru Gică Popescu, care așteaptă cu nerăbdare verdictul judecătorilor în ceea ce privește eliberarea sa.


Dornic de a părăsi închisoarea, Baciul e la un pas de disperare de când avocații au depus cererea de eliberare. Nerăbdător, Gică Popescu mai are liniște nicio secundă, agitându-se continuu în celula sa, măsurând încăperea de la un capăt la altul de mii de ori într-o zi, fără să mai poată dormi nicio secundă, mai ales că știe că mai are foarte puțin până la aflarea verdictului.
Gică Popescu a fost condamnat pe 4 martie 2014 la trei ani și o lună de închisoare cu executare în ”Dosarul transferurilor”. În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi şi George Copos, Mihai Stoica, Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu.

Citește și:

Pe-asta nu o ştiaţi! Un cunoscut personaj din lumea fotbalului revine „în iarbă”. Asta după ce a trecut prin puşcărie

Pretenţii de vedetă! Ce vrea Gică Popescu de când este la puşcărie?

Gică Popescu, surprins la Penitenciarul Jilava! Cine l-a vizitat de Valentine`s Day


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro