Ce face Nicky Mitea pentru a avea un moștenitor! Declarații EXCLUSIVE

Nicolae Mitea trece, cel puțin în plan personal, printr-o perioadă extrem de fastă, el descoperindu-și marea iubire în persoana Irinei, o tânără alături de care se vede îmbătrânind. Și, pentru că își dorește din tot sufletul să formeze, cu adevărat, o familie alături de frumoas alui iubită, fotbalistul a luat o decizie surprinzătoare.

”Noi ne dorim foarte mult un copil și lucrăm din greu la el. Dacă tot nu îmi găsesc o echipă, chiar dacă am tot felul de întâlniri cu reprezentanți ai unor echipe, am luat decizia să plec, de ziua mea, în martie, departe de Româțnia, alături de Irina”, ne-a spus, în exclusivitate, Nicolae Mitea.
Iar destinația aleasă de fotbalist, după îndelungi consultări cu iubita lui, este una exotică. ”Vom pleca în Mexic, poate acolo vom reuși să concepem un copil, departe de stresul de aici. Cine știe, poate acolo vom discuta și despre familie, vom vedea. Oricum, noi ne înțelegem perfect, suntem ca o familie deja”, ne-a spus Nicolae Mitea. De altfel, ne-a mai destăinuit fotbalistul, Irina este singurul lucru bun care i s-a petrecut de când a luat decizia să se întoarcă în România, cu mulți ani în urmă.
”Marele regret al vieții mele este că m-am întors în România să fac fotbal, aici nu e seriozitate. Tot ce-mi doresc este să joc, dar nu în orice condiții. Dar, până îmi găsesc echipă, ceea ce mă face fericit este relația pe care o am”, ne-a mai spus Nicky Mitea.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro