Ce făcea Cristina Spătar pe când soțul ei era surprins de paparazzi cu altă femeie? Informații EXCLUSIVE

Cuplul format între Cristina Spătar și Alin Ionescu pare să nu se bucure de niciun moment de liniște. De curând, soțul vedetei a fost surprins, din nou, de paparazzi în compania unei alte femei, dar, pare-se, Cristina Spătar avea, în acele momente, alte ”treburi”, mai importante decât să își supravegheze soțul.

”Eu am încredere în Alin, iar relația noastră merge bine. Știam unde e, știoam și cu cine e, iar el, la rândul lui, știa unde sunt și cu cine. Nu îmi fac griji pentru relația noastră în ciuda tuturor speculațiilor care sunt făcute pe această temă. Noi suntem bine și asta e tot ceea ce contează”, ne-a declarat Cristina Spătar. Mai mult decât atât, vedeta ne-a mărturisit că acum are probleme mai presante.

”Am lansat de curând o melodie nouă și un videoclip pe măsură, nu am stat să îmi supraveghez soțul”, a precizat vedeta. Iar în melodie, se pare că ”Regina R&B” vorbește despre relația pe care o are cu Alin Ionescu, controversatul ei soț și om de afaceri. ”Dau bine lângă tine / Zâmbești când toți îți spun că / Dau bine lânga tine / Ai face orice să stau numai lângă tine / Din privire nu mă pierzi / Începi să realizezi / Că dau bine lânga tine”, sunt versurile noi piese a Cristinei Spătar - ”Dau Bine”, care, ca un făcut, par să se potrivească de minune pentru relația pe care cei doi soți o au.


”Nu am de dat socoteală decât familei mele, soției mele. Iar Cristina știa exact, în fiecare moment, unde eram. Știa cu cine mă întâlnesc și la ce restaurant, o anunțasem înainte de a mă vedea cu persoana respectivă. Știa și ce urma să discut cu ea”, ne-a spus și Alin Ionescu.

Citește și:

Primele declarații ale lui Alin Ionescu despre femeia cu care a fost surprins de paparazzii! Soțul Cristinei Spătar a spus TOTUL

Se zvonea că divorţează, iar ei fac asta la doar câteva zile! Uite cum au fost surprinşi Cristina Spătar şi soţul ei, Alin Ionescu!

FOTO / Cristina Spătar, periculos de sexy pe litoral. Imagini cu artista cu sânii pe afară


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro