Primele declarații ale lui Alin Ionescu despre femeia cu care a fost surprins de paparazzii! Soțul Cristinei Spătar a spus TOTUL

Soțul Cristinei Spătar, controversatul om de afaceri Alin Ionescu, a fost surprins, din nou, de paparazzii în compania unei alte femei, motiv suficient pentru redeschiderea speculațiilor cu privire la relația pe care o are cu ”Regina r&B”-ului și o posibilă despărțire.

”Nu înțeleg de ce trebuie să dau socoteală pentru ceea ce fac și cu cine fac. Nu sunt artist, nu sunt o persoană care să își dorească celebritatea, iar ce a apărut scris legat de imaginile acelea e o mizerie”, ne-a spus, nervos din cale afară, Alin Ionescu. Mai mult decât atât, controversatul om de afaceri susține că toate aceste imagini nu fac decât să îl irite, dar nu crează, cu adevărat, tensuni în familia lui.

”Nu am de dat socoteală decât familei mele, soției mele. Iar Cristina știa exact, în fiecare moment, unde eram. Știa cu cine mă întâlnesc și la ce restaurant, o anunțasem înainte de a mă vedea cu persoana respectivă. Știa și ce urma să discut cu ea. În orice caz, relația dintre mine și Cristina este una privată, nu o vom expune, dar noi știm ce s epetrece întyre noi, cu adevărat”, ne-a mai spus Alin Ionescu.
De-a lungul timpului, de când a fost eliberat din arestul Poliției Capitalei, Alin Ionescu a fost surprins în repetate rânduri alături de alte femei în afara soției sale, speculațiile pe tema unui posibil divorț între cei doi fiind deja insistente, în ciuda faptului că, amândoi, au negat, în toată această perioadă, că ar exista probleme între ei.

Citește și:

Se zvonea că divorţează, iar ei fac asta la doar câteva zile! Uite cum au fost surprinşi Cristina Spătar şi soţul ei, Alin Ionescu!

Cristina Spătar, declaraţie bombă: "Am fost înşelată, dar am aflat ulterior!"

Și-au făcut de cap! Uniți de probleme, Alin Cocoș și Alin Ionescu au ”fugit” din București alături de jumătățile lor! Imagini EXCLUSIVE din escapada milionarilor


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro