Ce mănâncă Adela Popescu, pentru a se menține în formă. Rețeta unui mic-dejun delicios și slab în calorii
Publicat pe 26.03.2018 la 15:47 Actualizat pe 26.03.2018 la 15:56
Adela Popescu reușește să arate minunat, indiferent de unde se află și de momentul zilei. Unul dintre factorii care contribuie la acest lucru este, cu siguranță, alimentația sănătoasă.
Adela Popescu reușește să arate minunat, indiferent de unde se află și de momentul zilei. Unul dintre factorii care contribuie la acest lucru este, cu siguranță, alimentația sănătoasă.
Adela Popescu împărtășește deseori secrete din bucătărie, așa cum a făcut, recent, pe pagina sa de Instagram. Acolo, actrița a postat imagini cu un mic dejun apetisant, care poate fi foarte ușor reprodus.
Ingrediente:
- 3 banane coapte
- 2 ouă
- 80 ml ulei
- 1 pliculeț praf de copt
- 200 g făină de secară
- 1 vârf cuțit de sare
Mod de preparare:
- Într-un bol, amestecă toate ingredientele. Poți să mai adaugi orice alt ingredient mai ai prin casă, precum picături de ciocolată, nuci, alune, fulgi de cocoș, etc.
- Toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, apoi acoperă cu diverse fructe. În imaginile Adelei Popescu, este vorba despre afine și căpșuni.
- Dă la cuptor timp de 40 de minute.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.P.