Ce s-a întâmplat cu nutriţionistul vedetelor, după ce a fost oprit pe aeroport: "Ar fi urme de cocaină pe laptop"

foto: facebook

Nutriţionistul vedetelor a trecut, vineri, prin momente mai puţin plăcute pentru orice persoană. Acesta a fost oprit pe aeroport, după ce ofiţerii vamali ar fi detectat pe laptopul lui urme de cocaină. În final însă totul s-a terminat cu bine pentru acesta.

Cristian Mărgărit, nutriţionistul vedetelor, a explicat în cadrul unui interviu telefonic acordat Antenei Stars ce s-a întâmplat pe aeroport. Nutriţionistul vedetelor a spus că a fost vorba despre o măsură de protecţie şi un aparat de verificare ce a detectat anumite substanţe, lucru pentru care laptopul lui a trebuit supus unui control de rutină."Totul este în regulă. Se pare că este vorba despre un aparat foarte, foarte sofisticat care detectează diverse substanţe. Cei de acolo sunt foarte stricţi, lucru care ne face să ne simţim în siguranţă. Din moment ce te ştii curat, normal că nu ai de ce să fii supărat şi că te simţi în siguranţă. Toată lumea a emis diverse glume. Asta este. Sunt nişte proceduri foarte stricte, care au loc şi pe alte aeroporturi din lume. Mi s-a mai întâmplat să tot fiu oprit pentru controale mai stricte. M-am gândit dacă laptopul meu ar fi putut să intre în contact cu aşa ceva şi nu era posibil. Nu aveam de ce să intru în panică. ştiu că se întâmplă lucruri de genul acesta în aeroporturi, că sunt controale de rutină. Oamenii au fost foarte amabile, mi-au dat explicaţiile necesare", a declarat Cristian Mărgărit la Antena Stars.

Citeşte şi:

VIDEO / Prima reacţie după ce nutriţionistul vedetelor a fost oprit la aeroport pentru posesie de cocaină: "Joacă la linie"

Nutriţionistul vedetelor, oprit la aeroport pentru drogurile din servietă

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro