Cea mai bună prietenă a Adrianei Bahmuţeanu a vorbit despre noul scandal cu Silviu Prigoană: "Copiii sunt cei mai afectaţi"

Sursa foto: arhiva

În calitate de bună prietenă, Camelia Enciu a vorbit despre problemele dintre Adriana Bahmuţeanu şi fostul ei soţ, Silviu Prigoană.

Camelia este de părere că acest nou episod, pe care nu şi-l dorea nimeni îi afectează cel mai tare pe cei doi copii ai lor care sunt victime colaterale ale lipsei de comunicare dintre Adriana şi Silviu Prigoană.

"Au trecut din nou prin un episod pe care nu şi-l doreau. Mama Adrianei a avut un atac de panică. Copiii din câte ştiu eu nu vroiau să meargă cu tatăl lor. Maxi a început să plângă şi de aia bunica lor nu a vrut îi dea. Eu nu ştiu exact ce se petrece. Noi ştim doar ce ne transmit copiii. Eu îmi doresc foarte tare ca ei să ajungă la un numitor comun. Ar trebui să existe un minim de comunicare între ei. Ei comunică doar prin hârtii ", a spus Camelia la un post TV.

Joi dimineaţă Silviu Prigoană a venit să îşi ia copiii de la şcoală mai devreme decât trebuia, lucru care a provocat un mare scandal în interiorul unităţii de învăţământ.

După ce a fost împisă de către tatăl copiilor, mama Adriana Bahmuţeanu a suferit un atac de panică şi a ajuns de urgenţă la spital unde a petrecut mai bine de şase ore.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au pus capăt căsniciei în urmă cu câteva luni, după ce vedeta TV a fugit cu cei doi băieţi ai lor de acasă, la începutul anului trecut. De atunci, Bahmu şi Prigoană s-au războit prin tribunale pe custodia copiilor şi pe şcoala în care aceştia să-şi desfăşoare programul de învăţare. Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au împreună doi băieţi: Maximus şi Eduard.

Sursa foto: România TV

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / Mama Adrianei Bahmuţeanu, agresată de Silviu Prigoană în faţa tuturor! Primele declaraţii ale femeii după incident

VIDEO / Adriana Bahmuțeanu, cu ochii în lacrimi: ”Vrea să ne bage în pământ, pe mine și pe copiii lui”?

Adriana Bahmuțeanu a ajuns la limita răbdării: ”De ce e viața atât de nedreaptă?”


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro