Cei mai cuminți concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu”! În timp ce alţii încalcă regula 25, ei se sărută departe de camerele de filmat

+2 click pentru
galerie

Adriana și Valentin Foto: Captură TV

În timp ce alți concurenți nu reușesc să își stăpânească hormonii și sunt foarte aproape să încalce regula 25, cel mai nou cuplu de la „Mireasă pentru fiul meu” uimește cu modestia de care dă dovadă.

Adriana și Valentin formează oficial de două zile cel mai nou cuplu de la „Mireasă pentru fiul meu” și reușesc să își impresioneze fanii de pe rețelele de socializare cu gesturile lor timide.

De câteva zile, Mirela Boureanu Vaida și telespectatorii au așteptat să vadă un sărut din partea celor doi, iar acesta s-a lăsat așteptat, departe de ceilalți concurenți și de camerele de filmare.

De atunci, Adriana și Valentin, deși își petrec tot timpul împreună, preferă să își ascundă gesturile tandre de ceilalți concurenți care nu au crezut în începutul poveștii lor de dragoste.

Zilele trecute, Valentina și Aurel au oferit un adevărat spectacol colegilor lor, atunci când ea i-a dansat provocator în poală. Cei din staff le-au atras atenția și i-au îndemnat să fie atenți că sunt urmăriți non-stop. Regula 25 interzice apropierea nepotrivită dintre concurenți, să stea sub aceeași pătură sau să întrețină relații intime.

„Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:
Andrada de la "Mireasă pentru fiul meu" nu mai arată aşa! Noua ei schimbare de look a înnebunit internauţii

Cristian şi Elly le-au dat ţeapă foştilor colegi de la "Mireasă pentru fiul meu"! Cum a reacţionat Cristiana pe internet


URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro