FOTO&VIDEO / Cel mai bine vândut solist român s-a ÎNSURAT cu o "bunăciune". Avem imagini de la eveniment

+6 click pentru
galerie

Deţinătorul titlului de cel mai bine vândut artist din România a renunţat la burlăcie.

Marius Dragomir, solistul român care după Revoluţie a vândut aproape două milioane de exemplare cu un singur album - “Party in Transilvania”-, s-a însurat cu iubita sa, Marcela, după 13 ani de relaţie. Evenimentul a avut loc pe 23 septembrie, iar astăzi vă prezentăm, în exclusivitate, primele imagini de la căsătoria civilă.

Pentru marele eveniment, Marcela a optat pentru un look natural. A ales să poarte o rochie albă, midi, la care a accesorizat sandale simple, de aceeaşi nuanţă, şi un buchet din trandafiri. De cealaltă parte, Marius Dragomir a îmbrăcat un costum negru şi o cămaşă simplă.

Evenimentul a fost unul discret şi restrâns şi, după ce şi-au oficializat relaţia, cei doi au fost protagoniştii unei şedinţe foto, aşa cum se obişnuieşte.

A ajuns să cerşească pe stradă

Cântăreţul şi compozitorul Marius Dragomir a ajuns în clasamentul Billboard cu ”Party in Transylvania” în anul 1995. Milioane de oameni încă îi fredonează muzica, însă anii au trecut şi, de pe culmile succesului, a ajuns în mizerie. Impresarii nu-l mai sună, producătorii nu vor să mai audă de el şi a ajuns să cânte pe stradă, cerţind atenţia trecătorilor.

Citeşte şi:

Primele declaraţii ale surorii Adrianei Bahmuţeanu, după ce s-a căsătorit cu fostul bucătar al lui Silviu Prigoană

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro