Celia a ajuns pe mâna doctorului! "Micile defecte mă fac să-mi pierd încrederea". Ce intervenţiE de înfrumuseţare îşi face?

Celia, cântăreaţa care până acum s-a menţinut naturală, a ajuns pe mâna doctorilor! Aceasta s-a decis să-şi facă o intervenţie de înfrumuseţare ce o va schimba complet.

Stabilită în Australia, artista s-a întors în ţară pentru a-şi împlini unul dintre visuri. Frumoasa brunetă s-a hotărât să facă o schimbare în viaţa ei şi să asculte vocea inimii. Dornică să-şi îndrepte defectele şi să zâmbească cât poate de larg, Celia a a avut parte de o intervenţie cu scopul de a se înfrumuseţa.

"Mereu am pus accent pe naturaleţe, căci tot ce e făcut cu naturaleţe este sincer, iar tot ce e sincer cucereşte inimi. Datorită faptului că fiecare femeie îşi cunoaşte defectele, învaţă să le acopere şi uneori zâmbetul acela care vine natural este constrâns de gândul că <<dacă zâmbesc prea larg se văd micile defecte care mă fac să-mi pierd încrederea, micile defecte pe care mi le cunosc şi am învăţat să le ascund>>(...) Abia aştept să zâmbesc larg şi fără niciun scop de reţinere, exact cum sufletul meu dictează", a spus Celia pe contul său de facebook.


Numele real al Celiei este Cristina Ioana Socolan. Născută în Deva, aceasta şi-a început cariera în muzică în 2005, în grupul muzical "Elegance". Ulterior, ea a pus bazele proiectului Celia, acesta devenind şi pseudonimul cântăreţei. Artista a devenit mămică pentru prima dată anul trecut, pe 19 mai. Fiul ei a venit pe lume în urma unei operaţii de cezariană. În urmă cu doi ani,  Celia s-a cununat religios cu soţul ei, australianul Ardeli, iar ceremonia a avut loc la biserica din localitatea hunedoreană Ghelari, unde mireasa şi-a făcut apariţia într-o maşină de epocă decapotabilă. Cei doi s-au căsătorit civil în luna mai a anului 2013, în Australia.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Viaţa de artist: noapte vesel, ziua trist! Celia, mărturisiri cutremurătoare: "Am avut momente dureroase, am simţit că totul e în zadar!"

Ce şi-a făcut la faţă? Imaginea pe care Celia nu ar fi trebuit să o facă publică

Mărturie sfâșietoare a unei celebre cântărețe de la noi! Artista povestește că se simte incompletă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro