Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, din bucătărie direct pe MOTOARE! Trebuie să-i vezi
Publicat pe 31.08.2014 la 10:16 Actualizat pe 31.08.2014 la 10:33
Au în comun nu numai dragostea pentru bucătărie și meseria de chef, ci, mai nou, și pasiunea pentru motoare. Din prima clipă când au aflat că pentru filmările unui promo vor urca pe motoare, cei trei jurați ai show-ului “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” s-au arătat mai mult decât nerăbdători să ajungă în ipostaza de bikeri.
Au în comun nu numai dragostea pentru bucătărie și meseria de chef, ci, mai nou, și pasiunea pentru motoare. Din prima clipă când au aflat că pentru filmările unui promo vor urca pe motoare, cei trei jurați ai show-ului “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” s-au arătat mai mult decât nerăbdători să ajungă în ipostaza de bikeri.
“Tuturor ne-a plăcut ideea”, povestește chef Sorin Bontea. “Vă dați seama că între noi trei și echipă glumele s-au ținut lanț. Florin a țipat cel mai mult și mai tare dintre noi, cred că își făcea încălzirea pentru “Hell’s Kitchen”, mai spune juratul.
Și, deși au filmat la peste 30 de grade îmbrăcați cu geci de piele, cei trei chefi s-au arătat de-a dreptul cuceriți de motoarele folosite la filmarea care a avut loc în afara Bucureștiului. Chef Cătălin Scărlătescu admite că marea sa dragoste rămân bărcile, însă, cu toate astea, pe motor a avut parte de o trăire unică. La rândul lui, chef Dumitrescu spune că a fost o senzație unică să se plimbe cu un astfel de motor. “Motoarele m-au atras întotdeauna, deși nu știu să le conduc. Mi-ar plăcea să am un motor, însă cred în același timp că e o pasiune periculoasă, trebuie să fii extrem de atent, de echilibrat, de precaut.”
La filmare nu au lipsit nici momentele amuzante. Așa se face că găina folosită în deschiderea promo-ului a ajuns direct în grădina stilistei show-ului. “Personajul central a fost, la un moment dat, găina care apare în deschidere, pentru că noi nu înțelegeam care e rolul ei. Până la urma a luat-o acasă stilista noastră, Eniko, nu ca s-o gătească, ci ca să alerge liberă prin grădina ei”, își amintește Cătălin Scărlătescu.
Iar Florin adaugă mulțumit că la filmare a avut parte și de o masă delicioasă: “La un moment dat stăteam pe marginea drumului și oprește o mașină și cineva începe să descarce un grătar și produsele lui Scărlătescu. Ne era foame și el a avut grijă să încingă un grătar pe câmp. Priveliștea a fost de-a dreptul epică”, încheie cheful de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.
Din această toamnă, în fiecare luni și marți, începe la Antena 1 “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.
A.C.C.
Citeşte şi: