Clar e cea mai ghinionistă vedetă! A călcat-o autobuzul, şi-a încuiat cheile de la maşină, iar acum a mai păţit o nefăcută!

Este frumoasă, râvnită de foarte multţi bărbaţi, cu o carieră în plină ascensiune, dar se pare că ghimioanele se ţin lanţ de ea. După ce a fost lovită de autobuz, şi-a încuiat cheile maşinii în interior, fără să o mai poată deschide, se pare că acum a dat de încă o „belea”.

Elena Marin, frumoasa asistentă a lui Mihai Morar, trece de câteva luni pribntr-o perioadă destul de dificilă, ghinioanele ţinându-se lanţ de ea. "Mi s-a spus că sunt o şoferiţă foarte bună. Nu sunt supărată, sunt doar foarte nervoasă pentru că în ultima perioadă s-au întâmplat foarte multe evenimente foarte neplăcute pentru mine, în special legate de această maşină", a spus Elena Marin, la ultima păţanie.


Când credea că nimic nu i se mai poate întâmpla, focoasa roşcată a păţit-o din nou, doar că de data aceasta nu a mai fost vorba despre maşina ei, ci despre pagina ei de socializare, pe care se pare că cineva încearcă să i-o spargă. „Cineva încearcă de azi dimineaţă să îmi spargă parola de facebook. A încercat deja de cinci ori până acum”, a spus Elena Marin.

Citeşte şi:

Asistenta lui Mihai Morar, de nerecunoscut! Şi-a schimbat look-ul radical: "Bună seara domnişoara Elena, ne-am făcut permanent?"

Elena Marin, asistenta lui Mihai Morar, a păţit-o din nou! Cum să ai atât de mult ghinion?

VIDEO / Elena Marin, asistenta lui Mihai Morar, suferă de o boală cumplită. Apariţie tulburătoare


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro