VIDEO / Elena Marin, asistenta lui Mihai Morar, suferă de o boală cumplită. Apariţie tulburătoare

Elena Marin suferă de o boală cumplită şi nu poate să iasă din casă. Prima apariţie a asistentei lui Mihai Morar după ce a lipsit de la emisiune mai bine de o săptămână. Este de nerecunoscut. 

Asistenta lui Mihai Morar a făcut declaraţii despre starea sa de sănătate şi spune că este îngrijorată de faptul că medicamentele pe care le-a luat până acum nu îşi fac efectul, iar starea ei este în continuare una instabilă. "Nu pot ieşi din casă. E o boală cumplită. În continuare am o problemă la ochi, probabil din cauza aerului condiţionat, din cauza frigului. Nu mă pot machia, îmi curg foarte tare ochii. Din păcate nu ştiu nicio eu exactitate ce am. Nu este doar o problemă cu ochii, mi s-a schimbat medicaţia. Nu ştiu nici eu ce am. Este posibil să fie o conjunctivită. Nu vă pot spune prin ce clipe groaznice am trecut", a declarat Elena Marin pentru Antena Stars.

sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

Imaginile pe care nu trebuie să le rateze niciun bărbat! Elena Marin a pipăit-o pe Gabriela Cristoiu în direct: "Recunosc, am uitat să-mi pun lenjerie intimă!"

După ce a lovit-o autobuzul, asistenta lui Mihai Morar a pățit-o din nou! Elena Marin: ”Sunt blestemată”

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro