Claudia Ghițulescu, mesaj tranșant pentru soț! Dacă o înșală, îl iartă, dar nu poate trece peste alte gesturi

+2 click pentru
galerie

Claudia Ghițulescu, mesaj tranșant pentru soț! Dacă o înșală, îl iartă, dar nu poate trece peste alte gesturi © Facebook

La aproximartiv 10 luni după ce a îmbrăcat rochia de mireasă, Claudia Ghiţulescu, una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică populară de la noi din ţară, i-a transmis un meşaj tranşant soţul ei.

„Paza bună, trece primejdia rea” este citatul care îi ghideză viaţa, de când a devenit soţie , Claudiei Ghiţulescu. Chiar dacă susţine că este o femeie fericită, iar relaţia cu soţul este mai înfloritoare ca niciodată, senzuala interpretă de muzică populară nu ezită să îşi spioneze bărbatul. „Da, mă uit în telefonul soţului. Am aflat pe furiş ce parolă are soţul meu la telefon şi mă uit să văd ce se întâmplă. Din fericire nu am găsit nimic”, ne-a mărturist artista.

Chiar dacă Marian, soţul vedetei, nu i-a oferit până acum vreun motiv de gelozie, Claudia Ghiţulescu pare să fie destul de îngăduitoare în cazul în care ar afla că soţul ei calcă strâmb. Ba, mai mult vedeta a vorbit deschis despre lucrul pe care  nu îl va ierta niciodată partenerului ei.  

„M-am gândit mult la ce aş face dacă soţul meu m-ar înşela.  Cred că pot să trec peste un astfel de episod. Mai grav ar fi dacă m-ar jigni sau m-ar lovi. Pentru violenţă cu siguranţă nu l-aş ierta”, a declarat Claudia Ghiţulescu . 

Mai mult decât atât, Caludia Ghiţulescu ne-a mărturisit cum ar reacţiona dacă l-ar prinde pe soţul ei în braţele altei femei. „Dacă l-aş prinde în casă cu altă femeie cred că o să-l iau la bătaie, pe el ce să am cu ea. Femeile în cazurile de genul asta, se distrează”, ne-a mai spus Claudia Ghiţulescu

Claudia Ghițulescu şi Marian s-au căsătorit pe 18 februarie. Vedeta reușește să își cucerească publicul nu doar cu vocea splendidă, ci și cu frumusețea ei Artista este foarte atentă la modul său de viață și se numără printre una vedetele care pun foarte mare pe stilul sănătos, motiv pentru care trage din greu la sala de sport.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro