Fiica lui Becali, show la terasă, cu o amică de-ale sale! Ce a făcut ”perla” latifundiarului din Pipera / Video paparazzi

+5 click pentru
galerie

Alexandra Becali este, cu siguranță, una dintre cele mai vânate puștoaice din lumea bună a Capitalei. Frumoasă, cu un tată putred de bogat, deșteaptă și  ”cu vorbele la ea”, fiica mijlocie a latifundiarului pare însă insensibilă la farmecele bărbaților.

Mai exact, de curând, Alexandra Becali a fost surprinsă în zona de Nord a Capitalei în timp ce se relaxa, cu adevărat, la o terasă. Și, ca să fim sinceri, se petrecea destul de târziu, motiv pentru care paparazzii Spynews.ro au așteptat-o ore bune până să plece de acolo, mânați de curiozitate. Adică, lucru care se întreabă de altfel toată lumea, apare vreun Don Juan sau nu. Și, spre liniștea lui Gigi Becali, nu a apărut niciun bărbățel care să îi dea peste cap viața Alexandrei. În schimb, frumoasa fiică a latifundiarului părea extrem de preocupată să îoi povestească unei amice de-ale sale, cu lux de amănunte, ce este nou în viața ei. Și o făcea într-un fel care ne poate duce cu gândul doar la faptul că vorbea despre vreun bărbat, vreun coleg de la Facultatea de Drept... Pentru că, de-a lungul serii, între două sorbituri din cana de cafea, Alexandra chicotea și râdea de parcă ar fi dat ”lovitura” cea mare, iar potul este acum la discreția ei.
Iar la ieșirea din localul de a cărei terasă s-a bucurat ore bune, Alexandra Becali a dovedit, încă o dată, că este genul de domnișoară la care ”Craii de Dorobanți” au de ce saliva. pentru că, deși îmbrăcată într-o ținută mai mult decât lejeră, fiica latifundiarului are niște forme de invidiat...
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro